Inspectie proces

Dé app voor het uitvoeren van
Circulaire inventarisaties

Voorbereiding

Bereid de inventarisatie voor op kantoor in de Fuse kantoormodule. Gebruik de kantoormodule om adressen en locaties al in te vullen of alvast een aantal materialen vanaf tekening te inventariseren.

Inrichting kantoormodule

Voer in het veld op een Android tablet de inventarisatie uit. Tijdens de inventarisatie is het niet noodzakelijk om een internet verbinding te hebben.

Rapportage

Nadat de opname is uitgevoerd kunnen diverse rapportages en overzichten inzicht geven in de materiaal en grondstof stromen in het geïnventariseerde object.

Traceren

Materialen kunnen geautomatiseerd worden uitgewisseld met een marktplaats (bijvoorbeeld Insert), Madaster of met checkmateriaalidentiteit.nl om het materiaalpaspoort in te zien en het materiaal te traceren naar een nieuwe locatie.

Hoe kunt u materialen hoogwaardig opnieuw inzetten?

Sloopmaterialen worden vaak gedegradeerd tot grondstoffen.

Door het in kaart brengen van alle herbruikbare materialen kunnen gebouwen en objecten die gesloopt gaan worden omgeturnd worden tot depots die materialen bevatten. Om inzicht te krijgen in welke materialen nu en in de toekomst hergebruikt kunnen worden, moeten we gebouwen, of ze nu gesloopt moeten worden of niet, meer zien als een materiaaldepot met een enorme hoeveelheid opnieuw te gebruiken materialen. Voor het proces van informatie verzamelen om concreet handen en voeten te geven aan een nieuw leven van uw materialen, kunt u gebruik maken van de Fuse app. Na de inventarisatie kunt u bijvoorbeeld met het Utrechtse R-model aangeven welke materialen op welke wijze hergebruikt kunnen worden. Vervolgens kunt u aantonen hoe circulair een gebouw gedemonteerd of verplaatst wordt.

Ik heb interesse!

Interesse in tijdsbesparende opname rapportages?

De functionaliteiten van onze
circulaire opname app

 • Snelle en eenvoudige manier voor vastleggen van materialen
 • Rapporteren van de materialen (Excel & PDF )
 • Exporteren van materialen naar de Insert Marktplaats
 • Exporteren van materialen/grondstoffen naar Madaster
 • Importeren van materiaalgegevens vanuit ArcGis
Begin vandaag nog met het werken aan Co2 reductie!

Onze service

Waarom kiest u voor Fuse

Duurzaam en persoonlijk

Duurzaam en persoonlijk

Wij zetten in op een langdurige en plezierige relatie waarin we houden van korte lijnen en direct contact. Door onze inhoudelijke kennis kunnen wij met u meedenken in de uitdagingen waar u voor staat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Slimme oplossingen

Slimme oplossingen

Wij verzorgen slimme softwareoplossingen. Het doel van Fuse Solutions is het maximaliseren van de productiviteit van uw organisatie, kosten beheersbaar maken en uw werkprocessen intelligent en efficiënt te automatiseren.

The way forward

The way forward

Onze oplossingen zijn praktisch en flexibel. Wij bewegen mee met de wensen van onze klanten. Met Fuse Solutions werkt u samen met een partner die in een snel veranderende wereld oplossingen levert voor een groene, gezonde en toekomstbestendige leefomgevin

KLANT VERHALEN

ONZE KLANTEN VERTELLEN

“De circulaire opname app helpt ons om de bestaande bebouwing op een efficiënte manier te inventariseren. Met de inventarisatie geven wij onze opdrachtgevers inzicht in de materialen die aanwezig zijn in de gebouwen en maken we circulaire mogelijkheden zichtbaar. De app is gebruiksvriendelijk en geeft de mogelijkheden om materialen op verschillende detail niveaus te inventariseren. Door de mogelijkheid om de app projectmatig te ontwikkelen kunnen we snel aansluiten bij de vraag van onze klanten. Het is hierdoor een innovatieve app die naadloos integreert met het Fuse systeem. Door de combinatie van de korte lijnen met Fuse Solutions en de inventieve opnameapp maakt dat het een prettige en efficiënte tool is om mee te werken.”

Bert Hol

Projectleider BOOT

Kostenoverzicht

Prijzen voor het gebruik van onze app

1.365

Opstartkosten

Eenmalige kosten

Only for one year

 • Implementatie binnen uw organisatie
 • Maatwerk rapportage
 • Training en begeleiding

140.60

199,14

Basis kosten

Bedrag per maand

Only for one year

 • Hosting omgeving
 • Data back-up
 • Nieuwste updates

30,98

Gebruikers kosten

Bedrag per gebruiker per maand

Only for one year

 • Gebruik van de app
 • Gebruik van de kantoormodule
 • Ondersteuning

Veelgestelde vragen

Op al uw vragen een passend antwoord

Ga vandaag nog aan de gang met Fuse Circulair!

Fuse bruist van ideëen om de circulair inverntarisaties voor u te gaan vereenvoudigen. Met gloednieuwe inzichten en praktische indelingen genereren wij een enorme tijdsbesparing voor u, en uw omgeving! Gaat u de uitdaging met ons aan?

Neem contact op
circle