Inspectie proces

Dé app voor het uitvoeren
van Bouwkundige opnames

Voorbereiding

Opnames eenvoudig voorbereiden op kantoor met de Fuse kantoor applicatie.

Digitale opnames

Opnames in het veld, digitaal uitvoeren op een tablet zonder internetverbinding.

Rapportages

Opnames op kantoor verwerken en direct rapprotages genereren.

Snel en efficiënt uitvoeren van bouwkundige opnames

De bouwtechnische staat van panden handig en digitaal vastleggen

Het uitvoeren van bouwkundige opnames is een tijdsintensief proces. De vooropname, heropname of eindopname dient nauwkeurig te worden uitgevoerd en van hoge kwaliteit te zijn. Hierdoor is het voor u als expert een uitdaging om het juiste niveau van volledigheid te combineren met het juiste niveau van snelheid om de opnames rendabel, nauwkeurig en betrouwbaar te maken. Met de Fuse Collect app voor bouwkundige opnames wordt u in staat gesteld om de opname volledig digitaal, nauwkeurig maar ook snel uit te voeren. Alle gebreken worden in een tablet app geregistreerd en vastgelegd met foto’s. De opnames kunnen offline en door meerdere experts tegelijk worden uitgevoerd. Nadat de opname is afgerond kunt u in de kantoormodule van Fuse de opname nog bewerken en direct 1 of meerdere hoogwaardige rapportages genereren voor uw klant en of bewoner.

Ik heb interesse!
shape-bg

Wilt u bouwkundige opnames en rapportages snel, efficiënt en nauwkeurig uitvoeren?

De functionaliteiten van onze
bouwkundige opname app

 • Voorbereiden van opnameproject op kantoor
 • Automatisch inlezen van adresbestanden
 • Opnames in het veld uitvoeren met een Android app (werkt ook zonder internet verbinding)
 • Opnames kunnen door meerdere experts tegelijkertijd worden uitgevoerd
 • Automatische digitale rapportages per adres of project
Begin vandaag nog met de de bouwkundige opname app!

een app die werkt

Werk vanuit één platform
voor al uw opnames

ONZE SERVICE

WAAROM KIEST U VOOR FUSE SOLUTIONS

Duurzaam en persoonlijk

Duurzaam en persoonlijk

Wij zetten in op een langdurige en plezierige relatie waarin we houden van korte lijnen en direct contact. Door onze inhoudelijke kennis kunnen wij met u meedenken in de uitdagingen waar u voor staat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Slimme oplossingen

Slimme oplossingen

Wij verzorgen slimme softwareoplossingen. Het doel van Fuse Solutions is het maximaliseren van de productiviteit van uw organisatie, kosten beheersbaar maken en uw werkprocessen intelligent en efficiënt te automatiseren.

The way forward

The way forward

Onze oplossingen zijn praktisch en flexibel. Wij bewegen mee met de wensen van onze klanten. Met Fuse Solutions werkt u samen met een partner die in een snel veranderende wereld oplossingen levert voor een groene, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving.

KLANT VERHALEN

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Na aanschaf van het Fuse CRM-pakket heeft Fuse Solutions ons begeleid in het digitaliseren van rapportages. Hierin kwamen ook onze bouwkundige opname rapportage ter sprake. Fuse heeft met ons meegedacht om een totaal nieuwe app voor ons te ontwikkelen. Naar tevredenheid van onze experts, assistenten en projectleider zijn wij trots op deze mooie ontwikkeling!

Joke van Gerven

4RISK

Nu de bouwkundige opname app zover is dat onze experts hem buiten op locatie gebruiken zien wij vele voordelen. Zo hebben de experts nog maar één apparaat nodig voor het maken van de foto’s en de teksten. Het verwerken van de rapporten kan al beginnen als de expert de voordeur van het opgenomen pand achter zich dichttrekt. Met één druk op de knop wordt het rapport supersnel opgemaakt en mailen wij deze direct naar de klant. De bouwkundige opname app van Fuse is helemaal aangepast naar onze wensen, ‘wat een uitkomst en vooral een tijdwinst’.

Danielle Bakker

4RISK

Kostenoverzicht

Prijzen voor het gebruik van onze app

1.365

Opstartkosten

Eenmalige kosten

Only for one year

 • Implementatie binnen uw organisatie
 • Maatwerk rapportage
 • Training en begeleiding

140.60

199,14

Basis kosten

Bedrag per maand

Only for one year

 • Hosting omgeving
 • Data back-up
 • Nieuwste updates

30,98

Gebruikers kosten

Bedrag per gebruiker per maand

Only for one year

 • Gebruik van de app
 • Gebruik van de kantoormodule
 • Ondersteuning

Veelgestelde vragen

Op al uw vragen een passend antwoord

Ja, bij de voorbereiding van de opname kunt u eenvoudig een groot aantal adressen inlezen in het opnameproject vanuit een Excel bestand. Neem voor andere import mogelijkheden contact op met Fuse Solutions. 

De foto’s worden in hoge HD+ kwaliteit gemaakt (specificaties van uw tablet zijn van belang). De foto’s worden door Fuse automatisch geformatteerd in een hoge kwaliteit vast formaat zodat ze geschikt zijn voor de automatische rapportages. 

Ja, Met Fuse Bouwkundig kunt u alle soorten bouwkundige opnames uitvoeren. Veel gebruikte opnames soorten zijn vooropnames, tussenopname en eindopname. 

Alle gegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving en op een veilige manier uitgewisseld met kantoor. Onze gegevensopslag en verbindingen voldoen aan alle eisen met betrekking tot de AVG. De bewoner of eigenaar kan vooraf aan de opname zijn goedkeuring direct vastleggen en ondertekenen op de tablet van de inspecteur. 

Ja, per opname kunnen de weersomstandigheden vastgelegd worden in de Fuse Bouwkundige opname app. 

Ja, in Fuse Bouwkundig kunt u gemakkelijk met meerdere inspecteurs tegelijk in hetzelfde project werken. In de Fuse app ziet iedere inspecteur precies de status van elke opname op elk adres. 

Ja, nadat de opname is uitgewisseld met kantoor kunt u op kantoor ook nog nabewerkingen (waaronder het toevoegen van gebreken) uitvoeren.  

De rapportage kan via de kantoormodule van Fuse Bouwkundig direct worden gegenereerd in PDF formaat. De rapportage kan daarna via email worden aangeboden aan de bewoner/ eigenaar. 

Fuse Solutions ontwikkeld nog een bewonersportaal waarin de bewoner of eigenaar in de toekomst zelfstandig het rapport kan downloaden.  

Ja, Met de Fuse kantoormodule kunt u per adres, per een aantal geselecteerde adressen of alle adressen in 1 keer een rapportage in PDF formaat genereren.  

Ga vandaag nog aan de gang met Fuse Bouwkundig!

Fuse bruist van ideeën om de bouwkundige inventarisaties voor u te gaan vereenvoudigen. Met gloednieuwe inzichten en praktische indelingen genereren wij een enorme tijdsbesparing voor u, en uw omgeving! Gaat u de uitdaging met ons aan?

Neem contact op
circle